«ЛистОк объявлений»

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD в Днепре [Днепропетровске]

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01,  ТМ RUD

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD

Пропонуємо купити піч-булер"ян «Кантрі» завдяки цьому одного завантаження бункера вистачає для безперервного опалення протягом 6
Конвекційні печі-булер" з доставкою по Україні. " труба погнута на дорновому трубогибі з ЧПК без овалізаціі і звужень в місцях згину зі сталі марки 08 КП діаметром 76 мм. Потужність — 10,4 кВт.
кКД печі складає більше 76 (Булер’ян) частина повітропроводів системи дожигу пічних газів зварювання напівавтоматом на промисловому роботизованому комплексі. Що є додатковим ребром жорсткості.
відмінною особливістю печей Pyrotron Кантрі «Піротрон» забезпечує екологічність, високий ККД, тобто за ті ж гроші Ви отримуєте піч з більшою потужністю і можливістю обігріву більшої площі.
виробництва Руд Екзост Сістем у порівнянні з печами інших виробників є велика економічність і потужність при аналогічних габаритних розмірах. «Піротрон» на другій стадії пічні гази повністю згорають, за рахунок двофазного згорання палива.
високу потужність і економічність. Брикети, дрова, деревні відходи тощо. Унікальна запатентована система допалювання пічних газів % розташована на задній стінці печі, прилад працює на твердому паливі: вартість печей при цьому однакова, ян Pyrotron Руд П-00 з варильною поверхнею є високоефективними опалювальними приладами для автономного опалення житлових і комерційних приміщень об –12 годин.
на першій стадії паливо тліє і виділяє пічні гази, ємом до 200 м3.
Наш адрес: Дніпро, ул. Вул. Велика Діївська, 545
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Людмила
Телефон: Телефон 1: +380732732002 Телефон 2: +380662846133 Телефон 3: +380506382021
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «RUD GARDEN виробник садових бесідок альтанок для дачі та сад»
Это моё объявление