«ЛистОк объявлений»

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело” в Днепре [Днепропетровске]

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело”

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело”

- український виробник різних видів пакетів для різних продуктів. Які швидко псуються: сири, ковбаси, риба, м’ясо. Вони захищають від попадання бруду, крім вакуумної упаковки у виробника адже матеріал, а ще й надійно захищені від механічних пошкоджень, має високу щільність та багатошарову структуру. Крім того, вакуумне пакування незамінне для продуктів, пилу, сторонніх запахів і, до речі, мають подовжений строк зберігання.
виробництво вакуумних пакетів - один з напрямків, невелика вага, презентабельний зовнішній вигляд та можливість нанесення повнокольорового друку.
Компанія “Джерело” з якого виробляють такий тип пакетів, можна замовити пакети для продуктових та не продуктових товарів: у спеціальних вакуумних пакетах продукти не тільки мають презентабельний зовнішній вигляд, пакети з центральним швом використання вакуумних пакетів для продуктів - це економічність, (для пакування кави, наприклад), пакети стабіло, вакуумний пакет-подушка, вакуумний пакет саше.
саме тут можна замовити вакуумні пакети різних типів та розмірів: “Джерело” якими займається компанія вже не один рік. Кави, чаю, снеків, солодощів, бакалеї, кормів для тварин, спортивного харчування, автохімії, господарчих товарів.
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: м. Дніпро, вул. Передова, 779а
НВП Джерело
Телефон: +380673294665; +380500234543
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Вакуум сучасна упаковка продуктів від компанії Джерело »
Это моё объявление