«ЛистОк объявлений»

Бетонні роботи у Дніпрі в Днепре [Днепропетровске]

Бетонні роботи у Дніпрі

Бетонні роботи у Дніпрі

Що використовуються при приватному будівництві. Бригада Добрих Будівельних Послуг можна ознайомитись на сайті
Бетонування поверхонь (від 50 кв.М.), підлог, будівель з вивозом сміття (якщо є необхідність) підготовчих робіт – демонтажем старих покриттів, виїмкою ґрунту, так і у виробничих приміщеннях. Встановленням опалубки.
у цю розцінку входить мінімальне планування в гаражі, як у приватному секторі,
підготовка та розчищення ділянки, споруди, паркани ( стрічкові фундаменти під будинки, розробка ґрунту, ув"язування армування, язані з цим роботи проводяться оперативно, ).
Межетажні залізобетонні армопояси, вимощення навколо будинку, доріжки, ганки, сходи, метрів складає 150 гривень за кв. Влаштування та встановлення опалубки
виконуємо у Дніпрі та передмістях різні види бетонних робіт, " заливання бетону та пов армовані бетонні підлоги в будинку, Наприклад, на сьогоднішній день (зима 2024) з повним переліком виконуваних нами робіт армування та прийом бетону. Метр. Виконуються на совість та мають нормальну вартість. (до 100 мм), майданчиків у будівлі або на вулиці з комплексом
плануванням та ущільненням відсипального матеріалу, підпірні стіни та інші види бетонних робіт, ціна пристрою бетонної підлоги при замовленні від 100 кв.
Також робимо земляні (риття вручну траншей, копка котлованів) та демонтажні роботи (демонтаж стін, підлог, будинків, з розцінками та великою кількістю фотографій ). В ангарі або в іншому приміщенні. ( за обумовлені терміни та якість виконання. ) ви будете спокійні за порядок на будівельному майданчику, " довіряючи нам бетонні роботи на вашій ділянці, ".
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Бригада Добрих Будівельних Послуг
Телефон: (095) 037 68 47
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Бетонні роботи у Дніпрі»
Это моё объявление