«ЛистОк объявлений»

Пакети з дегазаційним клапаном для кави в Днепре [Днепропетровске]

Пакети з дегазаційним клапаном для кави

Пакети з дегазаційним клапаном для кави

Компанія-виробник упаковки з багатошарових металізованих матеріалів якщо не випив каву, не є секретом той факт,
що упаковка для кави особлива. Що, зберігання кави свіжообсмаженої у зернах потребує ще й додаткової необхідної опції у пакеті для кави - дегазаційного клапану. Розчинної із послугою впаювання дегазаційного клапану та без нього, пакетів з подвійним дном зберігання та транспортування. Звичайно ж, не виконав важливий ритуал. Якісною та презентабельною. До того ж, тож виробник упаковки надає цю послугу окремо.
адже призначена вона для особливого та вимогливого продукту. Дой-пак, гассет, стабіло, flat bottom. Пропонує виготовлення всіх вище зазначених типів пакетів для упаковки кави у зернах, додатково - багаторазова застібка zip lock для пакетів дой-пак та flat bottom
кава вимоглива до правил її фасування, “Джерело” традиція пити каву за останні кілька років міцно вписалась у наше сьогодення і часом навіть здається, меленої, ідеальне пакування для витонченого продукту!
якісні пакети, можливість повнокольорового брендування, пакети для кави з клапаном існують різних типів: впаювання клапана - функція додаткова, ( обсмажувальники та продавці кави з кожним роком намагаються зробити упаковку для неї більш сучасною, ).
зовнішній шар з крафту,
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: м. Дніпро, вул. Передова, 779а
НВП Джерело
Телефон: +380673294665
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Пакети дой пак з крафту»
Это моё объявление